Suggestiemenu
- Het suggestiemenu wordt aangeboden aan € 59,00
- 1/2 kreeft gegratineerd met fijne tuinkruiden of
+ € 5,00
- Huisbereide garnaalkroketten met Zeebrugse garnalen en gefrituurde peterselie of
- Carpaccio van Belgisch WIt-Blauw rund met huisgemaakte ganzenlever 'Toulouse' en schilfers van Parmezaan of
- Duo van wildterrine van fazant en polderhaas met hun confits of
- Normandische oesters 'Utah Beach' op ijs
- Op het houtvuur gegrild ribstuk van het Belgisch wit-blauw met béarnaisesaus, een fris slaatje en dagverse frietjes of
- Hertenkalffilet of
met winterse groenten // gratin dauphinois (+ €5,00)
- Noorse kabeljauw met mousselinesaus, wokgroenten en kruidenpuree of
- Stoofpotje van polderhaas of
bosbessen en peren // aardappelkroketjes
- Fazant in de roomsaus
bosbessen en peren (+ € 5,00)
- Irish coffee of
- Crème Brûlée of
- Mousse van hazelnoot
met vanilleroomijs en Brugs kletskoppen
A la carte
- Bekijk hier onze volledige kaart
Butcher Shop
- Af te halen
Ribstuk van het Belgisch wit blauw rund: € 22,00/kg
Ribstuk van het Ierse Hereford rund: € 28,00/kg
Ribstuk van het Rood West-Vlaams rund (5 weken gerijpt): € 34,00/kg
Droge worst: € 10,00/kg